ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 1. Dönem Sonu Müdürler Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar Başkanlığında Sene Sonu Müdürler Toplantısı Yapıldı
2014-2015 1. Dönem Sonu Müdürler Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Kültür Salonunda merkez, belde ve köylerdeki tüm okul, kurum müdürleri ile 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan, Sedat Seçkin Bozkurt, Mükremin Özer ve Anaokulu Müdürleri, İlkokul ve Ortaokul Müdürleri, Ortaöğretim Okul Müdürlerinin katılımı ile başladı. Toplantı gündem maddelerinin okunması ile başladı.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar konuşmasında “Sayın Müdürlerim Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2014–2015 1. Dönem sonu toplantısına hoş geldiniz. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 2014 - 2015 Yılı Eğitim - Öğretim Döneminin ikinci döneminin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi: "Sizler inşallah son nefesinize kadar eğitimci şahsiyetinizi üzerinizde taşıyacaksınız. Eğitimci tavrınızı sadece okulda değil, aile ve çevre ortamında da sergileyeceğinize eminim. 2014-2015 yılın ikinci dönemin de yeni bir aşk, yeni bir heyecan, yeni bir gayret, yeni bir plan, yeni bir projelerle başlamayı arzu ediyoruz dedi. Erdemli ve Başarılı birey başta olmak üzere yürüttüğünüz tüm projeler için teşekkür ediyorum dedi.

Yazar konuşmasında “Köylerde özellikle kız çocukların ilk ve ortaokul sonrası örgün eğitimlerinin devamının sağlanması hususunda öğretmenlerin velilerle daha sıkı ilişkiler içinde olması gerektiğini belirten Yazar, "Köylerdeki kız çocuklarının okuması için her türlü imkanı seferber etmeye hazırız. İlçemizin imkanlarını her türlü çalıştırmaya hazırız.  Bu nedenle ilçemizde birinci derecede eğitime önem vermemiz, eğitim ve öğretimi daha çok geliştirerek öğrencilerin başarılarını daha da artırmamız gerekir. Derslerin yanı sıra öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak, başarılarını artıracak projeler ve sosyal etkinliklere de ağırlık vermemiz gerekir. Bizler bir ekibiz. Siz değerli okul müdürlerimiz sayesinde daha nice başarılar elde edeceğiz" dedi.

 

Toplantıda Şube Müdürleri kendi görev alanları ile ilgili olarak yeni eğitim sistemi, uygulanması, derslik ve öğretmen durumları ve diğer konular ile okulların fiziki ihtiyaçları konusunda karşılıklı değerlendirmelerden sonra toplantı sona erdi.

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.