ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı sene başı müdürler toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR başkanlığında yapıldı.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Başı Müdürler Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan KURKUT  ve İlçemize bağlı tüm BMüstakil Anaokulu,İlkokul Müdürleri, Ortaokul ,Lise Müdürleri ve tüm birleştirilmiş okul müdür yetkili öğretmenlerinin katılımıyla 13/10/2016 tarihinde saat 14:00’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Kültür Salonunda 2016-2017 dönem başı müdürler toplantısı yapıldı

Toplantıda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR;

“Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bu aylarda  okullarımıza yeni kayıt olan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hoş geldiniz diyor; yeni öğretim yılının huzurlu, güvenli ve kardeşlik ortamı içinde geçmesini temenni ediyorum. Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın kalın çizgileri içinde kalmak olmuştur” dedi.

 Geçen yıl yapmış olduğumuz çalışmaların meyvesi çok şükür aldık.Öncelikle hepinize gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz sürekli gelişen dünyada biz yerimizde sabit kalamayız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler  ve okul müdürleri olarak sizler sürekli kendimizi geliştirmeliyiz. Bir önceki yılın hedefleri ve kıstaslarını bu yıl daha ileri taşımak  zorundayız. Bizler zincirin birer halkası  gibiyiz, içimizden bir halkada sıkıntı olursa zincirin yapısı bozulur ve işleyemez hale gelir. Bu sebeble birbirimize bağlı olduğumuz bu takım oyununu iyi oynayalım ve hep birlikte başarılı ilçemizi daha üst seviyelere taşıyalım.  Bu sebeble birazdan yapacağımız toplantı gündem maddelerinin tarafınızca iyi takip edilmesini ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşmanızı rica ediyorum.

Bu Vesile ile yeni eğitim öğretim yılında idareci,öğretmen arkadaşlarıma,öğrencilerimize ve velilerimize başarılı bir yıl diliyorum.”dedi

 

Daha sonra toplantı gündem maddelerine geçildi. Yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi akışı sağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

14-10-201614-10-201614-10-201614-10-2016

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.