ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 YKS Tercih Danışmanlığı Birimleri Kuruldu

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ortaöğretim okullarımızda 2020 YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI BİRİMLERİ kuruldu.
2020 YKS Tercih Danışmanlığı Birimleri Kuruldu

        Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DEMİREL 2020 YKS sınavında başarılı olan öğrencilerimizin doğru tercih yapmalarını sağlamak amacıyla, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ortaöğretim okullarımızda, Tercih ve Meslek Danışmanlığı alanında uzman olan Rehber Öğretmenlerden oluşan birimler oluşturulduğunu söyledi.

        DEMİREL, Pandemi sürecinden dolayı tercih danışmanlığı birimlerinin 6-14 Ağustos tarihleri arasında Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve ortaöğretim okullarımızda kurulan "Eğitim Bilişim Ağı" (EBA) üzerinden öğrencilerimize tercih danışmanlığı hizmeti verileceğini belirtti.

        Ayrıca internete erişimi olmayan ya da mezun durumda olan öğrencilerin/bireylerin talep etmeleri halinde, Rehberlik ve Araştırma Merkezinin 416 318 20 60 numaralı telefon hattını 08.00-17.00 saatleri arasında arayarak tercih danışmanlığı hizmetini alanında uzman rehber öğretmenlerimizden alabileceklerini ifade etti.

        Bireylerin sınav başarısının çok önemli olduğunu vurgulayan DEMİREL, önemli olan sınav başarısına paralel bir yerleştirme başarısının yakalanabilmesidir dedi. Bu amaçla profesyonel bir Rehberlik ve Tercih Danışmanlığının şart olduğunu söyledi.

        Bu çerçevede veli ve öğrencilerimizin YKS Tercih Danışmanlığı Birimleriyle iletişime geçmelerinin, geleceklerini belirleme adına kendilerinin yararına olacağını söyleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.