ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı BENAP Yayında!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı BENAP Yayında!

İlçemizin eğitim kalitesini tüm paydaşlarıyla birlikte 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda yüz yüze ve uzaktan eğitim  faaliyetleri kapsamında geliştirmek ve bu hedefler  doğrultusunda okullarımızda/kurumlarımızda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireyleri yetiştirerek paydaşların akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını artırmak  ile yenilikçi eğitim - öğretim ortamları kapsamında yapılacak faaliyetleri izlemek, desteklemek ve geliştirmek amacıyla Besni Kaymakamlığı, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Besni RAM işbirliğiyle hazılanan BENAP yenilenerek tekrar uygulanıyor. 

İlçemizde ortaokul ve ortaöğretim kademelerinde akademik başarının artırılması, yüz yüze ve uzaktan eğitim öğretimde mevcut durumun belirlenip, bu kapsamda yapılabilecek çalışmaların geliştirilmesi ve uygulanması noktasında yeni bir projeye ihtiyaç duyulmuş, proje hazırlanarak 2021 Mart ayında  ilk kez yayınlanmıştı. Proje 2023-2024 eğitim öğretim yılı için akademik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak  güncellenmiştir.

Proje dökümanlarına ulaşmak için tıklayınız.>>>>

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.