ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 LGS Türkiye Şampiyonu Rana Arıcı'dan Müdürümüze Ziyaret

2021 yılında yapılan Liselere Geçiş Sistemi sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Rana Arıcı, Müdürümüz Mehmet Demirel'i ziyaret etti.
2021 LGS Türkiye Şampiyonu Rana Arıcı'dan Müdürümüze Ziyaret

2021 yılında yapılan Liselere Geçiş Sistemi sınavında 500 tam puan alarak bizi gururlandıran ve Türkiye birincisi olan Rana Arıcı, Müdürümüz Mehmet Demirel'i Müdürlük Makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl LGS sınavı sonucu Galatasaray Lisesine yerleşen ve öğrenimini burada devam ettiren öğrencimiz Rana Arıcı ailesiyle beraber Müdürümüzü ziyaret ederek ahde vefa göstermiş oldu. Öğrencimizin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Müdürümüz Mehmet Demirel, "Rana kızımızın ziyareti bizim için bir vefa göstergesi oldu. Öğrencilerimizin iyi yerlerde öğrenim görmesi, iyi işlerde çalıştığını görmemiz bizleri sevindiriyor. Bunda herhangi bir katkımız varsa ne mutlu bize. Zaten öğretmenlik mesleğinin doğası gereği, öğrencilerin mezun olması ile iletişim ve ilişkiler bitmiyor. Bu sebeple de bütün öğrencilerimiz ile sürekli iletişim halinde oluyoruz. Onların böyle güzel ziyaretlerine de şahit oluyoruz. Ben Rana kızımıza yapmış olduğu incelik için, bütün eğitimci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarı ve mutluluk diliyorum." dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, öğrencimiz edindiği tecrübeleri ve deneyimleri paylaştı. Öğrencimize öğrenim hayatında başarılar ve esenlikler diliyoruz.

22-08-2022

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.