ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Sene Başı Müdürler Kurulu toplantısı 2 Eylül Cuma günü Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde sene başı okul-kurum müdürleri toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel'in başkanlığında, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve okul/kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantının açılışını yapan Müdürümüz Mehmet Demirel; eğitim öğretime dair yıl boyunca gerçekleştireceğimiz çalışmaların planlanacağı toplantıda, tüm çalışmaların bütün yönleriyle planlamasının ve sağlam zeminler üzerinde yer almasının önemli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: "Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında güzel çalışmalar elde ettik. Bunda hepinizin emeği ve çabası var. Bunun için sizlerin huzurunda bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu sene de aynı heyecanla çalışmalarımızı yapacağımıza hiç şüphemiz yok." dedi.

Konuşmasının devamında, "Sürekli değişim ve gelişimin zorunlu olduğu çağımızda bu değişimi ve gelişimi yakalamak için de okullarımızın çağın gerekliliklerini yakalaması gerekiyor. Bu noktada öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin motivasyonunu yüksek tutmamız önem arz ediyor. Bu noktada üstümüze düşen görevleri eksiksiz yapmamız gerekiyor. Bu düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, hepinize sağlık ve afiyet diliyorum." dedi.

2021-2022 eğitim öğretim yılının değerlendirmesiyle başlayan toplantı yeni eğitim öğretim yılında yapılacak ve yapılması planlanan çalışmaların ilçe milli eğitim şube müdürleri tarafından paylaşılmasıyla devam etti. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından iyi dilek ve temennilerle toplantı sonlandırıldı.

12-09-202212-09-202212-09-2022

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.