ADIYAMAN BESNİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu İl Raporu Tamamlandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uzun zamandır üzerinde çalıştığı, 2023 Eğitim Vizyonu Hedeflerine Yönelik Çalıştayların sonuncusu yapılarak, çalıştay raporlaştırıldı.   
2023 Eğitim Vizyonu İl Raporu Tamamlandı

 

Adıyaman Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapılan çalıştaya İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet DEMİREL, ilçe müdürleri ve şube müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, çalıştay için yaptığı giriş konuşmasında

   ‘’İlimiz eğitim açısından gittikçe hak ettiği yere gelmeye başladı. Kurum niteliği ile ilgili ulusal değerlendirmeler ve başarı odaklı çalışmalarımız bu sonucu teyit ediyor. En son Türkiye genelinde OHSAS TS 180001, sertifikası Türkiye çapında  37 okula dağıtılırken,  Adıyaman bu sertifikaların 8’ini almaya hak kazandı. Bunda emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. 

    Ardından 2023 Egitim Vizyonu İl Çalıştayı´na geçildi. Gün boyu devam eden çalıştaya, ilimizin eğitiminde güçlü yanları, eğitim alanında il çapındaki sorunlar ve bu sorunlarına yönelik çözüm önerileri üzerinde tartışılıp değerlendirmede bulunuldu. 

    Hazırlanan raporun bakanlığa sunulacağı çalıştay, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz’ün katılımcılara emeklerinden dolayı teşekkür etmesi ile sona erdi.

Korupınar Mah. Vusta Sk. No17/B 02300 Besni ADIYAMAN - 90 416 318 19 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.